Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Назва: Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств
Інші назви: Методика оценки конкурентоспособности гостиничных предприятий
The estimation method of hotel competitiveness
Автори: Бортник, Л.В.
Бортник, Л.В.
Bortnyk, L.
Бібліографічний опис: Бортник Л. В. Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств / Л. В. Бортник // Регіональна бізнес-економіка та управління. – 2012. – №1 (33). – С. 95-101.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вінницький фінансово-економічний університет
Ключові слова: метод
оцінка конкурентоспроможності
інтегральний показник конкурентоспроможності
готель
метод
оценка конкурентоспособности
интегральный показатель конкурентоспособности
гостиница
method
estimation of competitiveness
integral indicator of competitiveness
hotel
Короткий огляд (реферат): В даній статті була зроблена спроба пристосувати загальноприйняті методики оцінки конкурентоспроможності підприємств для сфери гостинності та запропонована комплексна методика знаходження інтегрального показника конкурентоспроможності готелю.
В данной статье была сделана попытка приспособить общепринятые методики оценки конкурентоспособности предприятий для сферы гостеприимства и предложена комплексная методика нахождения интегрального показателя конкурентоспособности гостиницы.
In the article an attempt to adapt the standard methods of estimation of competitiveness of enterprises to the sphere of hospitality was made. The complex method of finding the integral indicator of competitiveness of the hotel has been illustrated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств.pdf351,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.