Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Назва: | Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств |
Інші назви: | Методика оценки конкурентоспособности гостиничных предприятий The estimation method of hotel competitiveness |
Автори: | Бортник, Л.В. Бортник, Л.В. Bortnyk, L. |
Бібліографічний опис: | Бортник Л. В. Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств / Л. В. Бортник // Регіональна бізнес-економіка та управління. – 2012. – №1 (33). – С. 95-101. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Вінницький фінансово-економічний університет |
Ключові слова: | метод оцінка конкурентоспроможності інтегральний показник конкурентоспроможності готель метод оценка конкурентоспособности интегральный показатель конкурентоспособности гостиница method estimation of competitiveness integral indicator of competitiveness hotel |
Короткий огляд (реферат): | В даній статті була зроблена спроба пристосувати загальноприйняті методики оцінки конкурентоспроможності підприємств для сфери гостинності та запропонована комплексна методика знаходження інтегрального показника конкурентоспроможності готелю. В данной статье была сделана попытка приспособить общепринятые методики оценки конкурентоспособности предприятий для сферы гостеприимства и предложена комплексная методика нахождения интегрального показателя конкурентоспособности гостиницы. In the article an attempt to adapt the standard methods of estimation of competitiveness of enterprises to the sphere of hospitality was made. The complex method of finding the integral indicator of competitiveness of the hotel has been illustrated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств.pdf | 351,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.