Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Title: Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств
Other Titles: Методика оценки конкурентоспособности гостиничных предприятий
The estimation method of hotel competitiveness
Authors: Бортник, Л.В.
Бортник, Л.В.
Bortnyk, L.
Citation: Бортник Л. В. Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств / Л. В. Бортник // Регіональна бізнес-економіка та управління. – 2012. – №1 (33). – С. 95-101.
Issue Date: 2012
Publisher: Вінницький фінансово-економічний університет
Keywords: метод
оцінка конкурентоспроможності
інтегральний показник конкурентоспроможності
готель
метод
оценка конкурентоспособности
интегральный показатель конкурентоспособности
гостиница
method
estimation of competitiveness
integral indicator of competitiveness
hotel
Abstract: В даній статті була зроблена спроба пристосувати загальноприйняті методики оцінки конкурентоспроможності підприємств для сфери гостинності та запропонована комплексна методика знаходження інтегрального показника конкурентоспроможності готелю.
В данной статье была сделана попытка приспособить общепринятые методики оценки конкурентоспособности предприятий для сферы гостеприимства и предложена комплексная методика нахождения интегрального показателя конкурентоспособности гостиницы.
In the article an attempt to adapt the standard methods of estimation of competitiveness of enterprises to the sphere of hospitality was made. The complex method of finding the integral indicator of competitiveness of the hotel has been illustrated.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.