Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБортник, Л.В.-
dc.contributor.authorБортник, Л.В.-
dc.contributor.authorBortnyk, L.-
dc.date.accessioned2014-05-14T19:56:01Z-
dc.date.available2014-05-14T19:56:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБортник Л. В. Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств / Л. В. Бортник // Регіональна бізнес-економіка та управління. – 2012. – №1 (33). – С. 95-101.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1397-
dc.description.abstractВ даній статті була зроблена спроба пристосувати загальноприйняті методики оцінки конкурентоспроможності підприємств для сфери гостинності та запропонована комплексна методика знаходження інтегрального показника конкурентоспроможності готелю.ru_RU
dc.description.abstractВ данной статье была сделана попытка приспособить общепринятые методики оценки конкурентоспособности предприятий для сферы гостеприимства и предложена комплексная методика нахождения интегрального показателя конкурентоспособности гостиницы.-
dc.description.abstractIn the article an attempt to adapt the standard methods of estimation of competitiveness of enterprises to the sphere of hospitality was made. The complex method of finding the integral indicator of competitiveness of the hotel has been illustrated.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherВінницький фінансово-економічний університетru_RU
dc.subjectметодru_RU
dc.subjectоцінка конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectінтегральний показник конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectготельru_RU
dc.subjectметодru_RU
dc.subjectоценка конкурентоспособностиru_RU
dc.subjectинтегральный показатель конкурентоспособностиru_RU
dc.subjectгостиницаru_RU
dc.subjectmethodru_RU
dc.subjectestimation of competitivenessru_RU
dc.subjectintegral indicator of competitivenessru_RU
dc.subjecthotelru_RU
dc.titleМетодика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємствru_RU
dc.title.alternativeМетодика оценки конкурентоспособности гостиничных предприятийru_RU
dc.title.alternativeThe estimation method of hotel competitivenessru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика оцінки конкурентоспроможності готельних підприємств.pdf351,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.