Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13985
Назва: Інвестування в персонал організації та його ефективність (на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Інші назви: Investing in the staff of the organization and its effectiveness (on the example of LLC «Silpo-Food»)
Автори: Параскевич, Н.П.
Бібліографічний опис: Параскевич Н. П. Інвестування в персонал організації та його ефективність на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 051 «Економіка» за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці» / Н. П. Параскевич; наук. кер. О. М. Петровська; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 94 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: інвестиції
людський капітал
персонал
організаційна культура
ефективність інвестицій
професійне навчання
захист здоров’я
організація дозвілля
investments
human capital
personnel
organizational culture
investment efficiency
professional training
health protection
leisure organization
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються інвестиції в персонал як основа ефективного розвитку організації, сутність і види інвестування в персонал організації, а також особливості та методи оцінки ефективності інвестицій в персонал з урахуванням закордонного досвіду. Надана загальна характеристика економіко-господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд», проведено аналіз структури та динаміки витрат на персонал у ТОВ «Сільпо-Фуд» та надана оцінка економічної ефективності витрат на персонал у ТОВ «Сільпо-Фуд». Розгялнуті перспективні напрями удосконалення формування корпоративної культури та професійного навчання працівників ТОВ «Сільпо-Фуд» та проведено розрахунок економічної ефективності пропозицій щодо інвестування в персонал ТОВ «Сільпо-Фуд».
In the work is considers investment in personnel as a basis for effective development of the organization, the nature and types of investment in personnel of the organization, as well as features and methods of assessing the effectiveness of investment in personnel, taking into account foreign experience. The general characteristics of economic and economic activity of LLC «Silpo-Food» are given, the analysis of structure and dynamics of personnel costs in LLC «Silpo-Food» is carried out and the estimation of economic efficiency of personnel costs in LLC «Silpo-Food» is given. Perspective directions of improvement of formation of corporate culture and professional training of employees of LLC «Silpo-Food» are revealed and calculation of economic efficiency of offers concerning investment in the personnel of LLC «Silpo-Food» is carried out.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Paraskevich.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Параскевич Н.П. Реферат.pdf153,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.