Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13985
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПараскевич, Н.П.-
dc.date.accessioned2022-01-10T13:54:14Z-
dc.date.available2022-01-10T13:54:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПараскевич Н. П. Інвестування в персонал організації та його ефективність на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 051 «Економіка» за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці» / Н. П. Параскевич; наук. кер. О. М. Петровська; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 94 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Paraskevich.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються інвестиції в персонал як основа ефективного розвитку організації, сутність і види інвестування в персонал організації, а також особливості та методи оцінки ефективності інвестицій в персонал з урахуванням закордонного досвіду. Надана загальна характеристика економіко-господарської діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд», проведено аналіз структури та динаміки витрат на персонал у ТОВ «Сільпо-Фуд» та надана оцінка економічної ефективності витрат на персонал у ТОВ «Сільпо-Фуд». Розгялнуті перспективні напрями удосконалення формування корпоративної культури та професійного навчання працівників ТОВ «Сільпо-Фуд» та проведено розрахунок економічної ефективності пропозицій щодо інвестування в персонал ТОВ «Сільпо-Фуд».en_US
dc.description.abstractIn the work is considers investment in personnel as a basis for effective development of the organization, the nature and types of investment in personnel of the organization, as well as features and methods of assessing the effectiveness of investment in personnel, taking into account foreign experience. The general characteristics of economic and economic activity of LLC «Silpo-Food» are given, the analysis of structure and dynamics of personnel costs in LLC «Silpo-Food» is carried out and the estimation of economic efficiency of personnel costs in LLC «Silpo-Food» is given. Perspective directions of improvement of formation of corporate culture and professional training of employees of LLC «Silpo-Food» are revealed and calculation of economic efficiency of offers concerning investment in the personnel of LLC «Silpo-Food» is carried out.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectінвестиціїen_US
dc.subjectлюдський капіталen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectорганізаційна культураen_US
dc.subjectефективність інвестиційen_US
dc.subjectпрофесійне навчанняen_US
dc.subjectзахист здоров’яen_US
dc.subjectорганізація дозвілляen_US
dc.subjectinvestmentsen_US
dc.subjecthuman capitalen_US
dc.subjectpersonnelen_US
dc.subjectorganizational cultureen_US
dc.subjectinvestment efficiencyen_US
dc.subjectprofessional trainingen_US
dc.subjecthealth protectionen_US
dc.subjectleisure organizationen_US
dc.titleІнвестування в персонал організації та його ефективність (на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд»)en_US
dc.title.alternativeInvesting in the staff of the organization and its effectiveness (on the example of LLC «Silpo-Food»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Параскевич Н.П. Реферат.pdf153,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.