Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1400
Title: Сучасний стан і проблеми розвитку готельного бізнесу м. Одеси
Other Titles: Современное состояние и проблемы развития гостиничного бизнеса г. Одессы
Modern situation and problems of development of the hotel business of Odessa
Authors: Бортник, Л.В.
Бортник, Л.В.
Bortnyk, L.
Citation: Бортник Л. В. Сучасний стан і проблеми розвитку готельного бізнесу м. Одеси / Л. В. Бортник // Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Економічні науки. – Кам’янець-Подільський: ФОП Сисин О. В., 2011. – Вип. 4. – С. 525-528.
Issue Date: 2011
Publisher: ФОП Сисин О. В.
Keywords: готельний бізнес
номерний фонд
категорія готелю
вартість
проживання
додаткові послуги
коефіцієнт завантаження
гостиничный бизнес
номерной фонд
категория гостиницы
стоимость проживания
дополнительные услуги
коэффициент загрузки
hotel business
hotel rooms
hotel category
residing cost
additional services
occupancy rate
Abstract: У статті досліджується сучасний стан готельного бізнесу м. Одеси. Проаналізовано номерний фонд, вартість проживання та рівень завантаження готелів категорії «3-4 зірки». Виявлено основні проблеми розвитку місцевого готельного ринку та запропоновано шляхи їх вирішення.
В статье исследуется современное состояние гостиничного бизнеса г. Одессы. Проанализированы номерной фонд, стоимость проживания и уровень загрузки гостиниц категории «3-4 звезды». Выявлены основные проблемы развития местного гостиничного рынка и предложены пути их решения.
In the article the current state of the hotel business of the city of Odessa is investigated. The number fund, residing cost and occupancy rate in «3-4 stars» hotels are analysed. The main problems of development of the local hotel market are found out and the ways of solving them are offered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1400
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.