Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14066
Назва: Прибуток підприємства: особливості формування та шляхи збільшення (на прикладі ТОВ «Гелека – М»)
Інші назви: Profit of the enterprise: features of formation and ways of increase (on an example LTD "Geleka - M")
Автори: Пєх, А.С.
Бібліографічний опис: Пєх А. С. Прибуток підприємства: особливості формування та шляхи збільшення (на прикладі ТОВ «Гелека – М») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства та організація підприємницької діяльності» / А. С. Пєх; наук. кер. І. М. Танасюк; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 67 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: прибуток
фінансові результати
фактори
шляхи та заході збільшення прибутку
profit
financial results
factors
ways and measures to increase profits
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти прибутку підприємства, види та особливості формування. Проаналізовано динаміку основних економічних показників діяльності підприємства , динаміку прибутку досліджуваного підприємства. Запропоновано заходи, щодо підвищення обсягу прибутку підприємства.
The work deals with the theoretical aspects profit of the enterprise, types and features of formation. Author analyzes dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise dynamics of the basic economic indicators of activity of the enterprise, dynamics of profit of the investigated enterprise.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Piekh.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пєх А.С. Реферат.pdf172,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.