Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14076
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування
Інші назви: Economic justific ation of the project to creation of the fast food cafe
Автори: Седракян, А.А.
Бібліографічний опис: Седракян А. А. Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. А. Седракян; наук. кер. В. О. Однолько; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: торгівля
підприємство
кафе
конкуренція
стартові витрати
поточні витрати
ФОП
прибуток
ефективність
ризики
trade
enterprise
cafe
competition
start-up costs
current expenses
sole proprietorship
profit
efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації відкриття та функціонування кафе швидкого обслуговування. Проаналізовано діяльність кафе швидкого обслуговування в Україні в порівнянні з новоствореним проектом. Також зроблено аналіз доцільності відкриття кафе швидкого обслуговування зі спеціалізацією на внутрішньої торгівлі. Завдяки показникам економічної ефективності обґрунтовані результати реалізації проекту за 5 років. Запропоновано вкладення інвестицій у відкриття кафе швидкого обслуговування через прибутковий аналіз діяльності.
The paper considers the theoretical aspects of the organization of the opening and operation of a fast food cafe. The activity of fast food cafe in Ukraine in comparison with the newly created project is analyzed. An analysis of the feasibility of opening a fast food cafe specializing in domestic trade was also made. Due to the indicators of economic efficiency, the results of the project implementation for 5 years are substantiated. It is proposed to invest in the opening of a fast food cafe through a profitable analysis of activities.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Sedrakyan.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Седракян А. А. Реферат.pdf353,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.