Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14076
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Седракян, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T10:13:17Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T10:13:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Седракян А. А. Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. А. Седракян; наук. кер. В. О. Однолько; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Sedrakyan.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти організації відкриття та функціонування кафе швидкого обслуговування. Проаналізовано діяльність кафе швидкого обслуговування в Україні в порівнянні з новоствореним проектом. Також зроблено аналіз доцільності відкриття кафе швидкого обслуговування зі спеціалізацією на внутрішньої торгівлі. Завдяки показникам економічної ефективності обґрунтовані результати реалізації проекту за 5 років. Запропоновано вкладення інвестицій у відкриття кафе швидкого обслуговування через прибутковий аналіз діяльності. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers the theoretical aspects of the organization of the opening and operation of a fast food cafe. The activity of fast food cafe in Ukraine in comparison with the newly created project is analyzed. An analysis of the feasibility of opening a fast food cafe specializing in domestic trade was also made. Due to the indicators of economic efficiency, the results of the project implementation for 5 years are substantiated. It is proposed to invest in the opening of a fast food cafe through a profitable analysis of activities. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | торгівля | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | кафе | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | стартові витрати | en_US |
dc.subject | поточні витрати | en_US |
dc.subject | ФОП | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризики | en_US |
dc.subject | trade | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | cafe | en_US |
dc.subject | competition | en_US |
dc.subject | start-up costs | en_US |
dc.subject | current expenses | en_US |
dc.subject | sole proprietorship | en_US |
dc.subject | profit | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risks | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування | en_US |
dc.title.alternative | Economic justific ation of the project to creation of the fast food cafe | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Седракян А. А. Реферат.pdf | 353,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.