Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14076
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСедракян, А.А.-
dc.date.accessioned2022-01-21T10:13:17Z-
dc.date.available2022-01-21T10:13:17Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСедракян А. А. Економічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / А. А. Седракян; наук. кер. В. О. Однолько; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 71 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Sedrakyan.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти організації відкриття та функціонування кафе швидкого обслуговування. Проаналізовано діяльність кафе швидкого обслуговування в Україні в порівнянні з новоствореним проектом. Також зроблено аналіз доцільності відкриття кафе швидкого обслуговування зі спеціалізацією на внутрішньої торгівлі. Завдяки показникам економічної ефективності обґрунтовані результати реалізації проекту за 5 років. Запропоновано вкладення інвестицій у відкриття кафе швидкого обслуговування через прибутковий аналіз діяльності.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of the organization of the opening and operation of a fast food cafe. The activity of fast food cafe in Ukraine in comparison with the newly created project is analyzed. An analysis of the feasibility of opening a fast food cafe specializing in domestic trade was also made. Due to the indicators of economic efficiency, the results of the project implementation for 5 years are substantiated. It is proposed to invest in the opening of a fast food cafe through a profitable analysis of activities.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectторгівляen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectкафеen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectстартові витратиen_US
dc.subjectпоточні витратиen_US
dc.subjectФОПen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjecttradeen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectcafeen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectstart-up costsen_US
dc.subjectcurrent expensesen_US
dc.subjectsole proprietorshipen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафе швидкого обслуговуванняen_US
dc.title.alternativeEconomic justific ation of the project to creation of the fast food cafeen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Седракян А. А. Реферат.pdf353,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.