Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14077
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану
Інші назви: Economic justification of the restaurant project
Автори: Цуркан, Г.О.
Бібліографічний опис: Цуркан Г. О. Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Г. О. Цуркан; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 81 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: бізнес-ідея
підприємницька діяльність
онлайн-ресторан
організаційно-правова форма
економічна ефективність
ризики
business idea
business activity
online restaurant
organizational and legal form
economic efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення власного бізнесу на прикладі ресторану "Гострий перець". Проаналізовано концепцію створення ресторану, основна особливість підприємства – гостра їжа, та доставка готових комплексів безпосередньо до споживачів. Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства.
The paper considers the general concept of creating a business idea of creating your own business on the example of the restaurant "Гострий перець ". The concept of creating a restaurant, the main feature of the company - spicy food, and delivery of ready-made complexes directly to consumers. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of project implementation are also analyzed, as well as measures to minimize them. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs for the creation and operation of the business have been calculated and the profit from the sale of the company's products has been forecasted. The business plan of creation of the new enterprise is offered.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Tsurkan.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цуркан Г.О. Реферат.pdf279,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.