Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14077
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цуркан, Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T11:38:40Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T11:38:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Цуркан Г. О. Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка та планування бізнесу» / Г. О. Цуркан; наук. кер. В. А. Карпов; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 81 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Tsurkan.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядається загальна концепція створення бізнес-ідеї створення власного бізнесу на прикладі ресторану "Гострий перець". Проаналізовано концепцію створення ресторану, основна особливість підприємства – гостра їжа, та доставка готових комплексів безпосередньо до споживачів. Проаналізовано показники економічної ефективності проекту та можливі ризики реалізації проекту також заходи щодо їх мінімізації. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховано поточні витрати на створення та функціонування бізнесу та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції підприємства. Запропоновано бізнес-план створення нового підприємства. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers the general concept of creating a business idea of creating your own business on the example of the restaurant "Гострий перець ". The concept of creating a restaurant, the main feature of the company - spicy food, and delivery of ready-made complexes directly to consumers. The indicators of economic efficiency of the project and possible risks of project implementation are also analyzed, as well as measures to minimize them. The start-up capital for the project implementation has been formed, the current costs for the creation and operation of the business have been calculated and the profit from the sale of the company's products has been forecasted. The business plan of creation of the new enterprise is offered. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | підприємницька діяльність | en_US |
dc.subject | онлайн-ресторан | en_US |
dc.subject | організаційно-правова форма | en_US |
dc.subject | економічна ефективність | en_US |
dc.subject | ризики | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | business activity | en_US |
dc.subject | online restaurant | en_US |
dc.subject | organizational and legal form | en_US |
dc.subject | economic efficiency | en_US |
dc.subject | risks | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the restaurant project | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цуркан Г.О. Реферат.pdf | 279,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.