Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14131
Title: Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.)
Other Titles: Features of enterprise management in the HoReCa segment (on the example of the private entrepreneur Serbina I.O.)
Authors: Бондаренко, І.О.
Citation: Бондаренко І. О. Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 242 «Туризм» за освітньою програмою «Туризм» / І. О. Бондаренко; наук. кер. Н. С. Мартинова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 91 с.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: управління малим підприємством
сегмент HoReCa
ринок FMCG-продукції
дистриб’юторська діяльність
оптова та роздрібна торгівля
ринок BtoB
small business management
HoReCa segment
FMCG market
distribution activities
wholesale and retail trade
B2B market
Abstract: В роботі розглянуто теоретичні основи управління підприємствами малого бізнесу в сегменті HoReCa та їхній розвиток. Визначено поняття, місце та роль малих підприємств в сучасній економіці. Вивчено особливості управління підприємствами малого бізнесу. Вивчено теоретико-практичні засади розвитку малих підприємств-дистриб’юторів в сегменті HoReCa з точки зору маркетингу. Проаналізовано стан сегменту HoReCa в Україні та Одеському регіоні. Проаналізовано організаційно-економічний розвиток ФОП Сербіна І.О., а також досліджено та оцінено його діяльність у сегменті HoReCa.
Diploma thesis deals the theoretical foundations of small business management in the HoReCa segment and its development. The concept, place and role of small enterprises in the modern economy are defined. Peculiarities of small business management are studied. Theoretical and practical principles of development of small distributors in the HoReCa segment from the point of view of marketing are studied. The position of the HoReCa segment in Ukraine and the Odessa region is analyzed. The organizational and economic development of the private entrepreneur Serbina I.O. is analyzed, as well as its activity in the HoReCa segment is investigated and evaluated.
Description: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI: http://local.lib/diploma/Bondarenko.pdf
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондаренко І.О. Реферат.pdf592,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.