Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T11:17:54Z | - |
dc.date.available | 2022-01-28T11:17:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко І. О. Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 242 «Туризм» за освітньою програмою «Туризм» / І. О. Бондаренко; наук. кер. Н. С. Мартинова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 91 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Bondarenko.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто теоретичні основи управління підприємствами малого бізнесу в сегменті HoReCa та їхній розвиток. Визначено поняття, місце та роль малих підприємств в сучасній економіці. Вивчено особливості управління підприємствами малого бізнесу. Вивчено теоретико-практичні засади розвитку малих підприємств-дистриб’юторів в сегменті HoReCa з точки зору маркетингу. Проаналізовано стан сегменту HoReCa в Україні та Одеському регіоні. Проаналізовано організаційно-економічний розвиток ФОП Сербіна І.О., а також досліджено та оцінено його діяльність у сегменті HoReCa. | en_US |
dc.description.abstract | Diploma thesis deals the theoretical foundations of small business management in the HoReCa segment and its development. The concept, place and role of small enterprises in the modern economy are defined. Peculiarities of small business management are studied. Theoretical and practical principles of development of small distributors in the HoReCa segment from the point of view of marketing are studied. The position of the HoReCa segment in Ukraine and the Odessa region is analyzed. The organizational and economic development of the private entrepreneur Serbina I.O. is analyzed, as well as its activity in the HoReCa segment is investigated and evaluated. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | управління малим підприємством | en_US |
dc.subject | сегмент HoReCa | en_US |
dc.subject | ринок FMCG-продукції | en_US |
dc.subject | дистриб’юторська діяльність | en_US |
dc.subject | оптова та роздрібна торгівля | en_US |
dc.subject | ринок BtoB | en_US |
dc.subject | small business management | en_US |
dc.subject | HoReCa segment | en_US |
dc.subject | FMCG market | en_US |
dc.subject | distribution activities | en_US |
dc.subject | wholesale and retail trade | en_US |
dc.subject | B2B market | en_US |
dc.title | Особливості управління підприємством в сегменті HoReCa (на прикладі ФОП Сербіна І.О.) | en_US |
dc.title.alternative | Features of enterprise management in the HoReCa segment (on the example of the private entrepreneur Serbina I.O.) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко І.О. Реферат.pdf | 592,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.