Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14133
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревіна, Р.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-28T11:51:44Z | - |
dc.date.available | 2022-01-28T11:51:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ревіна Р. Р. Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спец. 242 «Туризм» за освітньою програмою «Туризм» / Р. Р. Ревіна; наук. кер. І. М. Єгупова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 65 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Revina1.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються науково-теоретичні підходи щодо удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури, стану ринку споживачів підприємства за сегментами попиту, SWOT - аналіз умов розвитку послуг гастрономічного туризму. Розроблено схема територіально-виробничої кооперації туристичного підприємства «Селезньов Тур» в регіональному проекті еногастрономічного туризму «Дороги вина та смаку Придунайської Бесарабії». Обґрунтовано прогнозний розрахунок економічної ефективності витрат на впровадження заходів щодо цифрового оновлення сайту «Селезньов тур» з урахуванням розвитку діяльності на ринку послуг гастрономічного туризму. Прогнозований термін окупності складає 120 днів. Впровадження в діяльність підприємства інструментів діджиталізації надає можливість задіяти таргетовану рекламу у соціальних мережах, сегментовані розсилки для кожної аудиторії споживачів послуг гастрономічного туризму. | en_US |
dc.description.abstract | The paper considers scientific and theoretical approaches to improving the activities of a tourist enterprise in the field of gastronomic tourism services. The analysis of economic activity and organizational structure, the state of the consumer market of the enterprise by segments of demand, SWOT - the analysis of conditions of development of services of gastronomic tourism is carried out. The scheme of territorial-production cooperation of the tourist enterprise "Seleznyov Tour" in the regional project of gastronomic tourism "Roads of wine and taste of the Danube Bessarabia" is developed. The forecast calculation of economic efficiency of expenses for introduction of measures for digital updating of the site "Seleznyov Tour" taking into account development of activity in the market of services of gastronomic tourism is substantiated. The estimated payback period is 120 days. The introduction of digitalization tools in the enterprise provides an opportunity to use targeted advertising on social networks, segmented mailings for each audience of consumers of gastronomic tourism services. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | регіон | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | економічна ефективність | en_US |
dc.subject | туроператор | en_US |
dc.subject | територіальна кооперація | en_US |
dc.subject | туристичні послуги | en_US |
dc.subject | gastronomic tourism | en_US |
dc.subject | region | en_US |
dc.subject | competitive advantages | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | economic efficiency | en_US |
dc.subject | tour operator | en_US |
dc.subject | territorial cooperation | en_US |
dc.subject | tourist services | en_US |
dc.title | Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур») | en_US |
dc.title.alternative | Ways to improve the activities of a tourist enterprise in the field of gastronomic tourism services (on the example of the tour operator Seleznyov Tour) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ревіна Р.Р. Реферат.pdf | 316 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.