Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14197
Назва: Обґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівні
Інші назви: Justifications of prospects of development of confectionery sub-branch of food industry of Ukraine at macro level
Автори: Дубенчук, М.С.
Бібліографічний опис: Дубенчук М. С. Обґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. С. Дубенчук; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кон’юнктура ринку
прогнозування
кондитерська галузь
трендові моделі
кореляційно-регресійний аналіз
market conditions
forecasting
confectionery industry
trend models
correlation-regression analysis
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність та особливості дослідження кон’юнктури; методичні підходи щодо аналізу кон’юнктури ринку; основні методи прогнозування кон’юнктури ринку. Виявлено специфіку кондитерської галузі України; проведено аналіз сучасного стану кондитерської галузі Україні. Визначено ключові проблеми кондитерської галузі Україні; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України; наведено перспективи розвитку кондитерської галузі України.
The essence and features of market research are considered; methodical approaches to the analysis of market conditions; basic methods of forecasting market conditions. The specifics of the confectionery industry of Ukraine are revealed; an analysis of the current state of the confectionery industry in Ukraine. The key problems of the confectionery industry in Ukraine have been identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made; the prospects of development of the confectionery industry of Ukraine are given.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Dubenchuk.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубенчук М.С. Реферат.pdf393,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.