Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14197
Title: | Обґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівні |
Other Titles: | Justifications of prospects of development of confectionery sub-branch of food industry of Ukraine at macro level |
Authors: | Дубенчук, М.С. |
Citation: | Дубенчук М. С. Обґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. С. Дубенчук; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | кон’юнктура ринку прогнозування кондитерська галузь трендові моделі кореляційно-регресійний аналіз market conditions forecasting confectionery industry trend models correlation-regression analysis |
Abstract: | Розглянуто сутність та особливості дослідження кон’юнктури; методичні підходи щодо аналізу кон’юнктури ринку; основні методи прогнозування кон’юнктури ринку.
Виявлено специфіку кондитерської галузі України; проведено аналіз сучасного стану кондитерської галузі Україні.
Визначено ключові проблеми кондитерської галузі Україні; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України; наведено перспективи розвитку кондитерської галузі України. The essence and features of market research are considered; methodical approaches to the analysis of market conditions; basic methods of forecasting market conditions. The specifics of the confectionery industry of Ukraine are revealed; an analysis of the current state of the confectionery industry in Ukraine. The key problems of the confectionery industry in Ukraine have been identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made; the prospects of development of the confectionery industry of Ukraine are given. |
Description: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI: | http://local.lib/diploma/Dubenchuk.pdf |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дубенчук М.С. Реферат.pdf | 393,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.