Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14197
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубенчук, М.С.-
dc.date.accessioned2022-02-08T13:56:25Z-
dc.date.available2022-02-08T13:56:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДубенчук М. С. Обґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. С. Дубенчук; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Dubenchuk.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractРозглянуто сутність та особливості дослідження кон’юнктури; методичні підходи щодо аналізу кон’юнктури ринку; основні методи прогнозування кон’юнктури ринку. Виявлено специфіку кондитерської галузі України; проведено аналіз сучасного стану кондитерської галузі Україні. Визначено ключові проблеми кондитерської галузі Україні; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України; наведено перспективи розвитку кондитерської галузі України.en_US
dc.description.abstractThe essence and features of market research are considered; methodical approaches to the analysis of market conditions; basic methods of forecasting market conditions. The specifics of the confectionery industry of Ukraine are revealed; an analysis of the current state of the confectionery industry in Ukraine. The key problems of the confectionery industry in Ukraine have been identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made; the prospects of development of the confectionery industry of Ukraine are given.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкон’юнктура ринкуen_US
dc.subjectпрогнозуванняen_US
dc.subjectкондитерська галузьen_US
dc.subjectтрендові моделіen_US
dc.subjectкореляційно-регресійний аналізen_US
dc.subjectmarket conditionsen_US
dc.subjectforecastingen_US
dc.subjectconfectionery industryen_US
dc.subjecttrend modelsen_US
dc.subjectcorrelation-regression analysisen_US
dc.titleОбґрунтування перспектив розвитку кондитерської підгалузі харчової галузі промисловості України на макрорівніen_US
dc.title.alternativeJustifications of prospects of development of confectionery sub-branch of food industry of Ukraine at macro levelen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубенчук М.С. Реферат.pdf393,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.