Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Title: | Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі |
Other Titles: | Институциональные основы формирования эффективной конкурентной среды предприятий хлебопекарной отрасли Institutional foundations of effective competitive business environment the baking industry |
Authors: | Кіхая, Ю.В. Кихая, Ю.В. Kihaya, U. |
Citation: | Кіхая Ю. В. Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі / Ю. В. Кіхая // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Ч. 2. - Вип. 3 (50). – С. 39-44. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | конкурентне середовище інститути конкуренції хлібопекарські підприємства норми споживання хлібу рентабельність конкурентная среда институты конкуренции хлебопекарные предприятия нормы потребления хлеба рентабельность competitive environment institutes of competition baking enterprises rates of consumption of bread profitability |
Abstract: | У статті розглянуто динаміку обсягів виробництва хлібопекарських підприємств, виявлено основні проблеми, які гальмують розвиток галузі. Обгрунтовано необхідність розвитку ефективного конкурентного середовища підприємств даної галузі за допомогою інститутів конкуренції. В статье рассмотрена динамика объемов производства хлебопекарных предприятий, выявлены основные проблемы, которые тормозят развитие отрасли. Обоснована необходимость развития эффективной конкурентной среды предприятий данной отрасли с помощью институтов конкуренции. The article considers the dynamics of volumes production the enterprises of baker’s industry, identified the main problems that hinder the development of the industry. The necessity of effective competitive business environment of the industry through competition institutions. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419 |
Appears in Collections: | Випуск 3, № 50 Кафедра економіки, права та управління бізнесом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі.pdf | 159,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.