Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіхая, Ю.В.-
dc.contributor.authorКихая, Ю.В.-
dc.contributor.authorKihaya, U.-
dc.date.accessioned2014-05-15T11:47:55Z-
dc.date.available2014-05-15T11:47:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКіхая Ю. В. Інституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузі / Ю. В. Кіхая // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Ч. 2. - Вип. 3 (50). – С. 39-44.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1419-
dc.description.abstractУ статті розглянуто динаміку обсягів виробництва хлібопекарських підприємств, виявлено основні проблеми, які гальмують розвиток галузі. Обгрунтовано необхідність розвитку ефективного конкурентного середовища підприємств даної галузі за допомогою інститутів конкуренції.ru_RU
dc.description.abstractВ статье рассмотрена динамика объемов производства хлебопекарных предприятий, выявлены основные проблемы, которые тормозят развитие отрасли. Обоснована необходимость развития эффективной конкурентной среды предприятий данной отрасли с помощью институтов конкуренции.-
dc.description.abstractThe article considers the dynamics of volumes production the enterprises of baker’s industry, identified the main problems that hinder the development of the industry. The necessity of effective competitive business environment of the industry through competition institutions.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.subjectконкурентне середовищеru_RU
dc.subjectінститути конкуренціїru_RU
dc.subjectхлібопекарські підприємстваru_RU
dc.subjectнорми споживання хлібуru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectконкурентная средаru_RU
dc.subjectинституты конкуренцииru_RU
dc.subjectхлебопекарные предприятияru_RU
dc.subjectнормы потребления хлебаru_RU
dc.subjectрентабельностьru_RU
dc.subjectcompetitive environmentru_RU
dc.subjectinstitutes of competitionru_RU
dc.subjectbaking enterprisesru_RU
dc.subjectrates of consumption of breadru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.titleІнституційні засади формування ефективного конкурентного середовища підприємств хлібопекарської галузіru_RU
dc.title.alternativeИнституциональные основы формирования эффективной конкурентной среды предприятий хлебопекарной отраслиru_RU
dc.title.alternativeInstitutional foundations of effective competitive business environment the baking industryru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 3, № 50
Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.