Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14220
Назва: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс»)
Інші назви: Improving the international competitiveness of the confectionery industry (on the example of PJSC "Roshen de Luxe")
Автори: Корнелюк, М.Ю.
Бібліографічний опис: Корнелюк М. Ю. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / М. Ю. Корнелюк; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 90 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: міжнародна конкурентоспроможність
чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства
кондитерська промисловість
конкурентний бенчмаркінг
international competitiveness
factors of international competitiveness of the enterprise
confectionery industry
competitive benchmarking
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості, визначається вплив внутрішнього та зовнішнього середовища на міжнародну конкурентоспроможність кондитерського підприємства та методи її визначення. Проаналізовано діяльність зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Рошен де Люкс», здійснено аналіз впливу чинників, що вказують позитивний та негативний вплив на міжнародну конкурентоспроможність підприємства, проаналізовано та визначено міжнародну конкурентоспроможність ТОВ «Рошен де Люкс». Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Рошен де Люкс» конкурентного бенчмаркінгу, та системи управління міжнародною конкурентоспроможністю.
The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of the confectionery industry and the process of its improvement. The paper considers the theoretical aspects of the international competitiveness of the confectionery industry, determines the impact of internal and external environment on the international competitiveness of the confectionery and methods of determining it. The activity of foreign economic activity of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed, the influence of the factors indicating positive and negative influence on the international competitiveness of the enterprise is analyzed, the international competitiveness of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed and determined. The directions of increase of the international competitiveness of PJSC "Roshen de Lux" of competitive benchmarking, and systems of management of the international competitiveness are offered.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Kornelyuk.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корнелюк М.Ю. Реферат.pdf355,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.