Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнелюк, М.Ю.-
dc.date.accessioned2022-02-14T11:59:58Z-
dc.date.available2022-02-14T11:59:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКорнелюк М. Ю. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» / М. Ю. Корнелюк; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 90 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kornelyuk.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості, визначається вплив внутрішнього та зовнішнього середовища на міжнародну конкурентоспроможність кондитерського підприємства та методи її визначення. Проаналізовано діяльність зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Рошен де Люкс», здійснено аналіз впливу чинників, що вказують позитивний та негативний вплив на міжнародну конкурентоспроможність підприємства, проаналізовано та визначено міжнародну конкурентоспроможність ТОВ «Рошен де Люкс». Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Рошен де Люкс» конкурентного бенчмаркінгу, та системи управління міжнародною конкурентоспроможністю.en_US
dc.description.abstractThe master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of the confectionery industry and the process of its improvement. The paper considers the theoretical aspects of the international competitiveness of the confectionery industry, determines the impact of internal and external environment on the international competitiveness of the confectionery and methods of determining it. The activity of foreign economic activity of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed, the influence of the factors indicating positive and negative influence on the international competitiveness of the enterprise is analyzed, the international competitiveness of PJSC "Roshen de Luxe" is analyzed and determined. The directions of increase of the international competitiveness of PJSC "Roshen de Lux" of competitive benchmarking, and systems of management of the international competitiveness are offered.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьen_US
dc.subjectчинники міжнародної конкурентоспроможності підприємстваen_US
dc.subjectкондитерська промисловістьen_US
dc.subjectконкурентний бенчмаркінгen_US
dc.subjectinternational competitivenessen_US
dc.subjectfactors of international competitiveness of the enterpriseen_US
dc.subjectconfectionery industryen_US
dc.subjectcompetitive benchmarkingen_US
dc.titleПідвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі кондитерської промисловості (на прикладі ТОВ «Рошен де Люкс»)en_US
dc.title.alternativeImproving the international competitiveness of the confectionery industry (on the example of PJSC "Roshen de Luxe")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корнелюк М.Ю. Реферат.pdf355,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.