Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14236
Назва: | Удосконалення функціонального управління системи надання послуг на підприємстві ресторанного бізнесу- кафе-кондитерської «Seasons» |
Інші назви: | Improvement of functional management of services system in restaurant business at confectionery café "Seasons" |
Автори: | Данильціва, Д.Ю. |
Бібліографічний опис: | Данильціва Д. Ю. Удосконалення функціонального управління системи надання послуг на підприємстві ресторанного бізнесу- кафе-кондитерської «Seasons» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Управління туристичним та готельним бізнесом» / Д. Ю. Данильціва; наук. кер. Г. К. Бедрадіна; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 105 с. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | функціональне управління організаційна структура функції управління ефективність управління тактика управління менторинг agile functional management organizational structure management functions management efficiency management tactics mentoring agile |
Короткий огляд (реферат): | У першому розділі кваліфікаційній роботи розглянуто науково-теоретичні аспекти функціонального управління. У другому розділі подана характеристика кафе-кондитерської «Seasons». Проаналізовано основні економічні показники та проведено оцінка функціонального стану системи підприємства і його конкурентів. У третьому розділі представленні шляхи удосконалення функціонального управління системи надання послуг. Обґрунтована ефективність впровадження запропонованих заходів спрямованих на удосконалення функціонального управління підприємством ресторанного бізнесу. In the first section of the qualification work the scientific and theoretical aspects of functional management are considered. The second section describes the cafe-confectionery "Seasons". The main economic indicators are analyzed and the assessment of the functional state system of the enterprise and its competitors is carried out. The third section presents ways to improve the functional management of services system. The effectiveness of the implementation of the proposed measures aimed at improving the functional management of the restaurant business is substantiated. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Danyltsiva.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Данильціва Д.Ю. Реферат.pdf | 238,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.