Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14237
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозер, А.А.-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:07:38Z-
dc.date.available2022-02-16T12:07:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКозер А. А. Європейський досвід кластеризації туристичної та готельноресторанної діяльності : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою «Управління туристичним та готельним бізнесом» / А. А. Козер; наук. кер. О. Л. Михайлюк; ОНЕУ. – Одеса, 2021. – 105 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kozer.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються науково-теоретичні підходи щодо формування кластерної політики.Надана характеристика основних понять: туризм, туристична політика, готельний бізнес, ресторанний бізнес. Досліджені кластери як елемент комплексності для розвитку туристичного та готельноресторанного бізнесу. Проаналізовані нормативно-правові засади розвитку кластерів у туризмі і готельноресторанному бізнесі. Досліджені особливості процесу кластеризації у туристичної сфери, досліджені кластерні процеси у ресторанному та готельнорестранному бізнесі. Проаналізоване значення процесу кластеризації для регіонального розвитку територій. Структуровані показники ефективності та інструменти для розвитку процесу кластеризації. Накреслено шляхи підвищення процесу кластеризації туристичної сфери України за рахунок залучення європейського досвіду.en_US
dc.description.abstractThe paper considers scientific and theoretical approaches to the formation of cluster policy. The characteristics of the basic concepts are given: tourism, tourism policy, hotel business, restaurant business. Clusters as an element of complexity for the development of tourism and hotel and restaurant business are studied. The normative and legal bases of cluster development in tourism and hotel and restaurant business are analyzed. The peculiarities of the clustering process in the tourism sphere are studied, the cluster processes in the restaurant and hotel business business are studied. The significance of the clustering process for the regional development of territories is analyzed. Structured efficiency indicators and tools for the development of the clustering process. Ways to increase the process of clustering the tourism sector of Ukraine by attracting European experience are outlined.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластериen_US
dc.subjectтуристичний бізнесen_US
dc.subjectготельноресторанний бізнесen_US
dc.subjectрегіональний розвиток територійen_US
dc.subjectєвропейський досвідen_US
dc.subjectclustersen_US
dc.subjecttourist businessen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectregional development of territoriesen_US
dc.subjectEuropean experienceen_US
dc.titleЄвропейський досвід кластеризації туристичної та готельноресторанної діяльностіen_US
dc.title.alternativeEuropean experience of clustering of tourism and hotel and restaurant activitiesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козер А.А. Реферат.pdf361,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.