Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14352
Назва: Переваги та недоліки використання програм лінійки «Парус» в ресторанному бізнесі
Інші назви: Advantages and disadvantages of using "Parus" products in the restaurant business
Автори: Гострик, О.М.
Hostryk, A.
Бібліографічний опис: Гострик О. М. Переваги та недоліки використання програм лінійки «Парус» в ресторанному бізнесі / О. М. Гострик, І. Р. Дибченко // Інформаційні технології в економіці і управлінні : зб. наук. студ. праць. – Одеса : ОНЕУ, 2022. – Вип. 4. – С. 4–10.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: програма
сервіс
система
фронт-офіс
бек-офіс
program
service
system
front office
back office
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз переваг та недоліків використання модулю «Парус-Ресторан» лінійки програм «Парус» у ресторанному господарстві. Розглянуто основні можливості програми і виділені незручності її використання. Визначено українські ресторани, які активно користуються цим програмним забезпеченням у виробничій діяльності
The article analyzes the advantages and disadvantages of using the "Sail-Restaurant" module of the "Sail" program line in the restaurant industry. The main features of the program are considered and the inconveniences of its use are highlighted. Identified Ukrainian restaurants that actively use this software in their production activities
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14352
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.