Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523
Назва: | Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості |
Інші назви: | Improving product competitiveness management in the food industry |
Автори: | Єгупов, Ю.А. Yegupov, Y. Єгупова, І.М. Yegupova, I. |
Бібліографічний опис: | Єгупов Ю.А. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю.А Єгупов ., І. М. Єгупова // Вісник Таврійського університету. – 2021. – Т. 32 (71). – № 2. – С. 25-33. |
Дата публікації: | 2021 |
Ключові слова: | харчова промисловість конкурентоспроможність продукція управління система якість ціна витрати food industry competitiveness products management system quality price costs |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовані рекомендації щодо удосконалення концептуальних основ побудови системи управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовані пропозиції щодо конкретизації застосування процесного підходу в контексті здійснення функції планування конкурентоспроможності продукції. Доведена доцільність використання авторського алгоритму формування оптимальної програми підвищення конкурентоспроможності продукції. The recommendations on improvement of conceptual bases of construction of system of management of competitiveness of production at the enterprises of the food industry are substantiated. Substantiated proposals to specify the application of the process approach in the context of the implementation of the function of product competitiveness planning. The expediency of using the author's algorithm for forming the optimal program to increase product competitiveness is proved |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14523 |
Інші ідентифікатори: | УДК 658.5:005.332.4 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Єгупов_Єгупова.pdf | 654,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.