Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1514
Назва: Удосконалення системи регулювання та нагляду за фінансовим ринком в Україні
Інші назви: Совершенствование системы регулирования и надзора за финансовым рынком в Украине
Improving the regulation and supervision of financial markets in Ukraine
Автори: Гаркуша, Ю.О.
Гаркуша, Ю.А.
Garkusha, J.
Бібліографічний опис: Гаркуша Ю. О. Удосконалення системи регулювання та нагляду за фінансовим ринком в Україні [Електронний ресурс] / Ю. О. Гаркуша // Ефективна економіка. – 2012. - №9. – Режим доступу до журналу: http: www.economy.nayka.com.ua. – Назва з екрану.
Дата публікації: 2012
Ключові слова: банк
система регулювання та нагляду
фінансові посередники
фінансовий ринок
банк
система регулирования и надзора
финансовые посредники
финансовый рынок
bank
system of regulation and supervision
financial intermediaries
financial market
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто етапи становлення та розвитку системи регулювання та нагляду за фінансовим ринком в Україні, виділено проблеми діяльності органів регулювання та нагляду, визначено шляхи удосконалення існуючих інституційних засад регулювання та нагляду за фінансовим ринком в Україні.
В статье рассмотрены этапы становления и развития системы регулирования и надзора за финансовым рынком в Украине, выделены проблемы деятельности органов регулирования и надзора, определены пути усовершенствования существующих институциональных основ регулирования и надзора за финансовым рынком в Украине.
The article examines the stages of formation and development of the regulation and supervision of financial markets in Ukraine highlighted the problem of the regulatory and supervisory identified ways of improving the existing institutional framework of regulation and supervision of financial markets in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1514
Розташовується у зібраннях:Кафедра банківської справи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.