Управління персоналом підприємств готельного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський національний економічний університет

Анотація

У кваліфікаційній роботі вивчено сутність поняття «управління персоналом», основні завдання, методи та функції. Розглянуто особливості управління персоналом у підприємствах готельного господарства. Досліджено сутність мотивації персоналу у підприємствах готельного господарства. Досліджено специфіку роботи та організаційної структури бази відпочинку «Озерки». Проаналізовано чисельність, кадровий склад та управління персоналом бази відпочинку «Озерки». Оцінено продуктивність праці персоналу та економічні показники бази відпочинку «Озерки». Удосконалено організаційну структуру і розроблено заходи щодо покращення процесу управління персоналом бази відпочинку «Озерки». Розроблені рекомендації щодо удосконалення системи управління персоналом бази відпочинку «Озерки».
The essence of the concept of "personnel management", the main tasks, methods and functions are studied in the qualification work. Peculiarities of personnel management in hotel enterprises are considered. The essence of staff motivation in hotel enterprises is investigated. The specifics of the work and organizational structure of the recreation center "Ozerkі" are studied. The number, staff and personnel management of the recreation center "Ozerkі" are analyzed. The productivity of staff and economic indicators of the recreation center "Ozerkі" were assessed. The organizational structure has been improved and measures have been developed to improve the personnel management process of the Ozerky recreation center. Recommendations for improving the personnel management system of the Ozerkі recreation center have been developed.

Опис

Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче

Бібліографічний опис

Управлiння персоналом пiдприємств готельного господарства (на прикладi бази вiдпочинку "Озерки") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя готельно-ресторанної справи" / Iнга Русланiвна Дибченко ; наук. кер. Наталя Валерiївна Нєчева . - Одеса: ОНЕУ, 2022.- 74 с.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються