Управління конкурентоспроможністю торгового підприємства
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний економічний університет
Анотація
У роботі розглядаються теоретичні аспекти розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Проаналізовано фінансово-господарську діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», конкурентний профіль, конкурентоспроможність підприємства за допомогою оцінки якісних показників конкурентоспроможності , SWOT-аналіз.
Запропоновано Відкриття невеликих магазинів, які будуть ближче знаходитись до споживача.
The work deals with the theoretical aspects development of a strategy to increase the competitiveness of the enterprise (on the example of Silpo-Food LLC) Author analysis financial and economic activities of Silpo-Food LLC, competitive profile, competitiveness of the enterprise by assessing quality indicators of competitiveness, SWOT-analysis. Suggest Opening small shops that will be closer to the consumer.
The work deals with the theoretical aspects development of a strategy to increase the competitiveness of the enterprise (on the example of Silpo-Food LLC) Author analysis financial and economic activities of Silpo-Food LLC, competitive profile, competitiveness of the enterprise by assessing quality indicators of competitiveness, SWOT-analysis. Suggest Opening small shops that will be closer to the consumer.
Опис
Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
Бібліографічний опис
Управлiння конкурентоспроможнiстю торгового пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Iрина Юрiївна Ширикалова ; наук. кер. Артур Всеволодович Горбатенко . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с.