Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15534
Назва: Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQM
Інші назви: Formation of the foodservice enterprise’ development strategy based on TQM
Автори: Мінчева, О.О.
Бібліографічний опис: Розробка стратегiї розвитку пiдприємства громадського харчування на засадах TQM : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Олександра Олександрiвна Мiнчева ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 80 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкурентна позиція
ринок громадського харчування
стратегія розвитку підприємства
PEST аналіз
логічна схема
дерево цілей
діаграма Парето
073 менеджмент
competitive position
catering market
enterprise development strategy
PEST-analysis
logical scheme
goal tree
Pareto diagram
Короткий огляд (реферат): У роботі визначаються теоретичні аспекти формування стратегії розвитку підприємства. Проаналізовано ринок громадського харчування України та встановлено найбільш впливові фактори зовнішнього середовища. Проаналізовано конкурентну позицію кав’ярні «У Карася» та запропоновано заходи з реалізації стратегії розвитку.
Thesis consists of three chapters. Object of study is café “U Karasya”, a public catering enterprise. The paper considers the theoretical aspects of company’s development strategy's formation. The Ukrainian market of public catering is analysed. The most influential environmental factors are determined. The competitive position of café “U Karasya” is analysed and measures on realization of development strategy are offered.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Mincheva2022.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мінчева_реферат.pdf200,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.