Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ
Анотація
Розглядаються проблеми підготовки фахівців готельно-ресторанного сервісу, методологія впровадження кредитно-модульної системи освіти у вищій школі, уніфікації механізму узгодження магістерських програм з регіональними програмами розвитку гостинності і туризму.
Рассматриваются проблемы подготовки специалистов гостинично-ресторанного сервиса, методология внедрения кредитно-модульной системы образования в высшей школе, унификации механизма согласования магистерских программ с региональными программами развития гостеприимства и туризма.
Тhe problems of training hotel and restaurant services, the methodology of implementation of credit-modular system of education in higher education, unification mechanism to harmonize master programs with regional development programs, hospitality and tourism.
Рассматриваются проблемы подготовки специалистов гостинично-ресторанного сервиса, методология внедрения кредитно-модульной системы образования в высшей школе, унификации механизма согласования магистерских программ с региональными программами развития гостеприимства и туризма.
Тhe problems of training hotel and restaurant services, the methodology of implementation of credit-modular system of education in higher education, unification mechanism to harmonize master programs with regional development programs, hospitality and tourism.
Опис
Бібліографічний опис
Нездоймінов С. Г. Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа» / С. Г. Нездоймінов, О. В. Дишкантюк // Матеріали конференції « Підвищення професійних компетенцій в умовах оновлення змісту вищої освіти » у двох частинах (6 – 8 квітня 2011 року). – 2011. – Ч. 1. – С. 67.