Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566
Назва: Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа»
Інші назви: Качество образования как один из приоритетов кредитно-модульной системы подготовки кадров специальности «гостинично-ресторанное дело»
Quality education as one of the priorities credit-modular system specialty training «hotel and restaurant business»
Автори: Нездоймінов, С.Г.
Нездойминов, С.Г.
Nezdoyminov, S.
Бібліографічний опис: Нездоймінов С. Г. Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа» / С. Г. Нездоймінов, О. В. Дишкантюк // Матеріали конференції « Підвищення професійних компетенцій в умовах оновлення змісту вищої освіти » у двох частинах (6 – 8 квітня 2011 року). – 2011. – Ч. 1. – С. 67.
Дата публікації: 2011
Видавництво: ОНАХТ
Ключові слова: освіта
підготовка фахівців готельно-ресторанного сервісу
методологія
образование
подготовка специалистов гостинично - ресторанного сервиса
методология
education
training of hotel and restaurant services
methodology
Короткий огляд (реферат): Розглядаються проблеми підготовки фахівців готельно-ресторанного сервісу, методологія впровадження кредитно-модульної системи освіти у вищій школі, уніфікації механізму узгодження магістерських програм з регіональними програмами розвитку гостинності і туризму.
Рассматриваются проблемы подготовки специалистов гостинично-ресторанного сервиса, методология внедрения кредитно-модульной системы образования в высшей школе, унификации механизма согласования магистерских программ с региональными программами развития гостеприимства и туризма.
Тhe problems of training hotel and restaurant services, the methodology of implementation of credit-modular system of education in higher education, unification mechanism to harmonize master programs with regional development programs, hospitality and tourism.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.