Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorНездойминов, С.Г.-
dc.contributor.authorNezdoyminov, S.-
dc.date.accessioned2014-05-25T20:23:46Z-
dc.date.available2014-05-25T20:23:46Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНездоймінов С. Г. Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа» / С. Г. Нездоймінов, О. В. Дишкантюк // Матеріали конференції « Підвищення професійних компетенцій в умовах оновлення змісту вищої освіти » у двох частинах (6 – 8 квітня 2011 року). – 2011. – Ч. 1. – С. 67.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566-
dc.description.abstractРозглядаються проблеми підготовки фахівців готельно-ресторанного сервісу, методологія впровадження кредитно-модульної системи освіти у вищій школі, уніфікації механізму узгодження магістерських програм з регіональними програмами розвитку гостинності і туризму.ru_RU
dc.description.abstractРассматриваются проблемы подготовки специалистов гостинично-ресторанного сервиса, методология внедрения кредитно-модульной системы образования в высшей школе, унификации механизма согласования магистерских программ с региональными программами развития гостеприимства и туризма.-
dc.description.abstractТhe problems of training hotel and restaurant services, the methodology of implementation of credit-modular system of education in higher education, unification mechanism to harmonize master programs with regional development programs, hospitality and tourism.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОНАХТru_RU
dc.subjectосвітаru_RU
dc.subjectпідготовка фахівців готельно-ресторанного сервісуru_RU
dc.subjectметодологіяru_RU
dc.subjectобразованиеru_RU
dc.subjectподготовка специалистов гостинично - ресторанного сервисаru_RU
dc.subjectметодологияru_RU
dc.subjecteducationru_RU
dc.subjecttraining of hotel and restaurant servicesru_RU
dc.subjectmethodologyru_RU
dc.titleЯкість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа»ru_RU
dc.title.alternativeКачество образования как один из приоритетов кредитно-модульной системы подготовки кадров специальности «гостинично-ресторанное дело»ru_RU
dc.title.alternativeQuality education as one of the priorities credit-modular system specialty training «hotel and restaurant business»ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.