Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нездоймінов, С.Г. | - |
dc.contributor.author | Нездойминов, С.Г. | - |
dc.contributor.author | Nezdoyminov, S. | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-25T20:23:46Z | - |
dc.date.available | 2014-05-25T20:23:46Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Нездоймінов С. Г. Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа» / С. Г. Нездоймінов, О. В. Дишкантюк // Матеріали конференції « Підвищення професійних компетенцій в умовах оновлення змісту вищої освіти » у двох частинах (6 – 8 квітня 2011 року). – 2011. – Ч. 1. – С. 67. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1566 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються проблеми підготовки фахівців готельно-ресторанного сервісу, методологія впровадження кредитно-модульної системи освіти у вищій школі, уніфікації механізму узгодження магістерських програм з регіональними програмами розвитку гостинності і туризму. | ru_RU |
dc.description.abstract | Рассматриваются проблемы подготовки специалистов гостинично-ресторанного сервиса, методология внедрения кредитно-модульной системы образования в высшей школе, унификации механизма согласования магистерских программ с региональными программами развития гостеприимства и туризма. | - |
dc.description.abstract | Тhe problems of training hotel and restaurant services, the methodology of implementation of credit-modular system of education in higher education, unification mechanism to harmonize master programs with regional development programs, hospitality and tourism. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ОНАХТ | ru_RU |
dc.subject | освіта | ru_RU |
dc.subject | підготовка фахівців готельно-ресторанного сервісу | ru_RU |
dc.subject | методологія | ru_RU |
dc.subject | образование | ru_RU |
dc.subject | подготовка специалистов гостинично - ресторанного сервиса | ru_RU |
dc.subject | методология | ru_RU |
dc.subject | education | ru_RU |
dc.subject | training of hotel and restaurant services | ru_RU |
dc.subject | methodology | ru_RU |
dc.title | Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи підготовки кадрів спеціальності «готельно-ресторанна справа» | ru_RU |
dc.title.alternative | Качество образования как один из приоритетов кредитно-модульной системы подготовки кадров специальности «гостинично-ресторанное дело» | ru_RU |
dc.title.alternative | Quality education as one of the priorities credit-modular system specialty training «hotel and restaurant business» | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Якість освіти як один із пріоритетів кредитно-модульної системи.pdf | 106,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.