Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826
Назва: Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
Інші назви: Educational-production hotel-restaurant complex of ONEU as a component of practical-oriented training of education seekers with specializations "Tourism" and "Hotel-restaurant business"
Автори: Давиденко, І.В.
Козловський, Р.С.
Бібліографічний опис: Давиденко І. В. Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»/ І. В. Давиденко, Р. С. Козловський // Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-метод. конф. (Одеса, 21-22 лютого 2023 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2023. – C. 42 -43.
Дата публікації: 2023
Ключові слова: практично-орієнтовані технології
освітні тренди
practical-oriented technologies
educational trends
Короткий огляд (реферат): У забезпеченні якісної освітньої діяльності все більшого значення набуває практична підготовка здобувачів освіти. Випускник університету, який має практичний досвід роботи, - більш адаптований до майбутньої трудової діяльності, він може краще оцінити професійну ситуацію та вирішити певні професійні питання. Практико-орієнтоване навчання спрямоване на формування практичних умінь і навичок здобувачів освіти, забезпечення зв’язку між теоретичними знаннями та реальною професійною діяльністю.
In ensuring high-quality educational activities, practical activities are becoming more and more important training of education seekers. A university graduate who has practical work experience - more adapted to the future labor activity, he can better evaluate the professional one situation and solve certain professional issues. Practice-oriented training is directed on the formation of practical abilities and skills of education seekers, ensuring communication between theoretical knowledge and real professional activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давиденко.pdf127,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.