Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826
Title: | Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» |
Other Titles: | Educational-production hotel-restaurant complex of ONEU as a component of practical-oriented training of education seekers with specializations "Tourism" and "Hotel-restaurant business" |
Authors: | Давиденко, І.В. Козловський, Р.С. |
Citation: | Давиденко І. В. Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»/ І. В. Давиденко, Р. С. Козловський // Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-метод. конф. (Одеса, 21-22 лютого 2023 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2023. – C. 42 -43. |
Issue Date: | 2023 |
Keywords: | практично-орієнтовані технології освітні тренди practical-oriented technologies educational trends |
Abstract: | У забезпеченні якісної освітньої діяльності все більшого значення набуває практична підготовка здобувачів освіти. Випускник університету, який має практичний досвід роботи, - більш адаптований до майбутньої трудової діяльності, він може краще оцінити професійну ситуацію та вирішити певні професійні питання. Практико-орієнтоване навчання спрямоване на формування практичних умінь і навичок здобувачів освіти, забезпечення зв’язку між теоретичними знаннями та реальною професійною діяльністю. In ensuring high-quality educational activities, practical activities are becoming more and more important training of education seekers. A university graduate who has practical work experience - more adapted to the future labor activity, he can better evaluate the professional one situation and solve certain professional issues. Practice-oriented training is directed on the formation of practical abilities and skills of education seekers, ensuring communication between theoretical knowledge and real professional activity. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Давиденко.pdf | 127,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.