Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826
Title: Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»
Other Titles: Educational-production hotel-restaurant complex of ONEU as a component of practical-oriented training of education seekers with specializations "Tourism" and "Hotel-restaurant business"
Authors: Давиденко, І.В.
Козловський, Р.С.
Citation: Давиденко І. В. Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»/ І. В. Давиденко, Р. С. Козловський // Забезпечення якості вищої освіти: проблеми та перспективи розвитку : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-метод. конф. (Одеса, 21-22 лютого 2023 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2023. – C. 42 -43.
Issue Date: 2023
Keywords: практично-орієнтовані технології
освітні тренди
practical-oriented technologies
educational trends
Abstract: У забезпеченні якісної освітньої діяльності все більшого значення набуває практична підготовка здобувачів освіти. Випускник університету, який має практичний досвід роботи, - більш адаптований до майбутньої трудової діяльності, він може краще оцінити професійну ситуацію та вирішити певні професійні питання. Практико-орієнтоване навчання спрямоване на формування практичних умінь і навичок здобувачів освіти, забезпечення зв’язку між теоретичними знаннями та реальною професійною діяльністю.
In ensuring high-quality educational activities, practical activities are becoming more and more important training of education seekers. A university graduate who has practical work experience - more adapted to the future labor activity, he can better evaluate the professional one situation and solve certain professional issues. Practice-oriented training is directed on the formation of practical abilities and skills of education seekers, ensuring communication between theoretical knowledge and real professional activity.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15826
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Давиденко.pdf127,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.