Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Галузева структура як чинник економічного розвитку | Фігурська, В.Е.; Figurska, V. |
| 2023 | Фактори, що впливають на конкурентоспроможність економіки країни | Додул, С.В.; Dodul, S. |
| 2023 | Майбутнє економіки України: проблеми та їх вирішення | Бринза, М.В.; Brynza, M. |
| 2023 | Сучасні підходи до управління рекламною діяльністю в туристичній сфері | Щербатюк, Д.С.; Shcherbatyuk, D. |
| 2023 | Напрямки диверсифікації послуг готелю «Брістоль» в умовах воєнного стану | Швидка, О.В.; Shvydka, O. |
| 2023 | Проблеми забруднення Хаджибейського лиману | Чеснокова, А.О.; Chesnokova, A. |
| 2023 | Сутність додаткових готельних послуг за українським законодавством | Філатова, Є. Д.; Filatova E. |
| 2023 | Застосування інтернет-маркетингу у сфері готельного господарства | Урсу, В.В.; Ursu, V. |
| 2023 | Сучасні підходи до мотивування персоналу готельних підприємств | Тужикова, В.С.; Tuzhikova, V. |
| 2023 | Тенденції розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Україні | Тиркіла, В.А.; Tyrkila, V. |
| 2023 | Дослідження якості послуг студентського табору «Економіст» | Тарасенко, Ю.С.; Tarasenko, Yu. |
| 2023 | Лікувально-оздоровчий туризм як провідний напрям туризму у світі | Стойкова, В.І.; Stoykova, V. |
| 2023 | Стан та перспективи розвитку рекреаційних ресурсів одеської області | Стовбун, А.П.; Stovbun A. |
| 2023 | Особливості організації харчування у курортних закладах розміщення | Станєва, А. І.; Staneva, A. |
| 2023 | Сучасні форми проведення екскурсій в туристичних центрах | Свіріденко, В.Д.; Sviridenko V. |
| 2023 | Сутність та значення маркетингової продуктової політики в дільності національних туристичних операторів в кризових умовах | Рибалка, А.О.; Rybalka A. |
| 2023 | Дитячий туризм в України: сучасний стан та перспективи | Прокопенко, А.Ф.; Prokopenko, A. |
| 2023 | Особливості надання туристичних послуг з урахуванням природно-ресурсного потенціалу Одеського регіону | Притула, К.В.; Pritula, K. |
| 2023 | Охорона культурної спадщини та екскурсійних ресурсів м. Одеси як об’єкту Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО | Постолатій, Д.О.; Postolatii, D. |
| 2023 | Виробнича діяльність як основа господарської діяльності сучасного закладу ресторанного господарства | Погореловська, М.М.; Pogorelovska M. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60