Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Назва: Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions
Інші назви: Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів
Автори: Galasyuk, S.
Le Tran Bao Ngoc
Галасюк, С.С.
Le Tran Bao Ngoc
Бібліографічний опис: Galasyuk S. S. Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions / S. Galasyuk, Le Tran Bao Ngoc // Theories, methods and practices of the latest technologies : abstracts of III International Scientific and Practical Conference, 7-9.11.2022. – Japan, 2022. – Pp. 371-373.
Дата публікації: 2022
Ключові слова: ethnic restaurants
organizational and economic aspects
national cuisine
етнічні ресторани
організаційно-економічні аспекти
національна кухня
Короткий огляд (реферат): The article is devoted to the organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants. The main characteristics of restaurants with national cuisine are considered. Information about ethnic restaurants was studied and systematized based on Internet portals for the development of the restaurant business. Conclusions are made about the development of ethnic restaurants.
Стаття присвячена організаційно-економічним аспектам функціонування етнічних ресторанів. Розглянуто основні характеристики ресторанів з національною кухнею. Досліджено та систематизовано відомості про етнічні ресторани на підставі інтернет-порталів з розвитку ресторанного бізнесу. Зроблено висновки про розвиток етнічних ресторанів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15992
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галасюк С.С. Org and econ aspects of ethnic restaur.pdf153,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.