Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16125
Назва: Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга»
Інші назви: Definition of the essence and specifics of the concept of "hotel service"
Автори: Хетагурова, Д.О.
Балабаш, О.С.
Khetagurova, D.
Balabash, O.
Бібліографічний опис: Хетагурова Д. О. Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга» / Д. О. Хетагурова, О. С. Балабаш // Актуальні проблеми менеджменту: теоретичні і практичні аспекти : зб. матеріалів студентської конференції (Одеса, 17 листопада, 2022 р.) – Одеса : ОНЕУ, 2022. – С. 146-148.
Дата публікації: 2022
Ключові слова: готельне підприємство
поняття «готельна послуга»
особливості готельних послуг
hotel enterprise
concept of "hotel service"
features of hotel services
Короткий огляд (реферат): С точку зору економічної складової національного господарства, готель представляє собою підприємство з виробництва та надання послуг розміщення та харчування задля задоволення потреб споживачів. Висновки: Узагальнюючи, можемо стверджувати, готельне підприємство гарантує взаємозв’язок між споживачем та підприємством для задоволення потреб споживачів в наданні якісних готельних послуг та матеріальних благ, а також, отримання прибутку.
From the point of view of the economic component of the national economy, the hotel is an enterprise for the production and provision of accommodation and catering services to meet the needs of consumers. Conclusions: Summarizing, we can say that the hotel enterprise guarantees the relationship between the consumer and the enterprise to meet the needs of consumers in the provision of quality hotel services and material goods, as well as making a profit.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16125
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту організацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга».pdf432,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.