Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1627
Назва: Аналіз стану та тенденцій розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України
Інші назви: Анализ состояния и тенденций развития инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности Украины
Analysis of the status and trends of innovation activity of enterprises of food industry of Ukraine
Автори: Ступак, С.М.
Ступак, С.Н.
Stupak, S.
Бібліографічний опис: Ступак С. М. Аналіз стану та тенденцій розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / С. М. Ступак // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2011. – Ч. 2. - Вип. 41. – С. 125-132.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Одеський державний економічний університет
Ключові слова: управління інвестиційно-інноваційними процесами
інноваційна діяльність
харчова промисловість
інноваційні процеси
фінансування інноваційної діяльності
управление инвестиционно-инновационными процессами
инновационная деятельность
пищевая промышленность
инновационные процессы
финансирование инновационной деятельности
management of investment and innovation processes
innovation
food industry
innovation processes
innovation financing
Короткий огляд (реферат): Поведено аналіз стану та тенденцій розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості. Сформовані основні напрямки і визначені загальні показники аналізу інноваційних процесів на підприємствах галузі. Розроблено систему заходів для підвищення ефективності діяльності вітчизняних виробників харчової галузі.
Проведен анализ состояния и тенденций развития инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности. Сформированы основные направления и определены общие показатели анализа инновационных процессов на предприятиях отрасли. Разработана система мер для повышения эффективности деятельности отечественных производителей пищевой отрасли.
The analysis of the state and progress of innovative activity of enterprises of food retail industry trends is conducted. Basic directions are formed and the general indexes of innovative processes analysis on the enterprises of industry are certain. The system of measures for the increase of efficiency of domestic producers activity of food industry is developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1627
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 41
Кафедра менеджменту організацій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.