Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1631
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ступак, С.М. | - |
dc.contributor.author | Ступак, С.Н. | - |
dc.contributor.author | Stupak, S. | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-28T17:32:31Z | - |
dc.date.available | 2014-05-28T17:32:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Ступак С. М. Формування моделі інноваційного кластеру на базі хлібопекарської галузі Одеського регіону / С. М. Ступак // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2012. – Вип. 1 (44). – С. 112-121. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1631 | - |
dc.description.abstract | Дослідження світового досвіду створення ефективних кластерних структур, здійснено аналіз процесів адаптування і впровадження кластерного підходу у розвитку регіональної економіки нашої держави. Розглянуто завдання і особливості формування інноваційної кластерної моделі хлібопекарської галузі на базі Одеського регіону. Розроблено систему заходів підвищення результативності кластерних угруповань в регіонах нашої держави, у тому числі у хлібопекарській промисловості. | ru_RU |
dc.description.abstract | Исследование мирового опыта создания эффективных кластерных структур, осуществлен анализ процессов адаптации и внедрения кластерного подхода в развитии региональной экономики нашего государства. Рассмотрены задачи и особенности формирования инновационной кластерной модели хлебопекарной отрасли на базе Одесского региона. Разработана система мероприятий по повышению результативности кластерных группировок в регионах нашего государства, в том числе в хлебопекарной промышленности. | - |
dc.description.abstract | Research of world experience of effective cluster structures creation is conducted, the analysis of adaptation processes and cluster approach introduction is carried out in development of regional economy of our state. A task and features of innovative cluster model forming of panary industry are considered on the base of the Odesa region. The system of measures of cluster effectiveness increase is worked out in the regions of our state, including in panary industry. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний економічний університет | ru_RU |
dc.subject | кластеризація регіональної економіки | ru_RU |
dc.subject | кластер | ru_RU |
dc.subject | інноваційний кластер | ru_RU |
dc.subject | інвестиційно-інноваційна діяльність | ru_RU |
dc.subject | фінансування інвестиційно-інноваційних процесів | ru_RU |
dc.subject | хлібопекарська галузь | ru_RU |
dc.subject | кластеризация региональной экономики | ru_RU |
dc.subject | кластер | ru_RU |
dc.subject | инновационный кластер | ru_RU |
dc.subject | инвестиционно-инновационная деятельность | ru_RU |
dc.subject | финансирование инвестиционно-инновационных процессов | ru_RU |
dc.subject | хлебопекарная отрасль | ru_RU |
dc.subject | clustering of the regional economy | ru_RU |
dc.subject | cluster | ru_RU |
dc.subject | innovation cluster | ru_RU |
dc.subject | investment and innovation | ru_RU |
dc.subject | financing of investment and innovation processes | ru_RU |
dc.subject | panary industry | ru_RU |
dc.title | Формування моделі інноваційного кластеру на базі хлібопекарської галузі Одеського регіону | ru_RU |
dc.title.alternative | Формирование модели инновационного кластера на базе хлебопекарной отрасли Одесского региона | ru_RU |
dc.title.alternative | The forming of the model of the innovation cluster on the basis of baking branch of the Odessa region | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1, № 44 Кафедра менеджменту організацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Формування моделі інноваційного кластеру на базі хлібопекарської галузі Одеського регіону.pdf | 176,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.