Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1634
Назва: Дослідження регіональної специфіки впровадження інтеграційних процесів в хлібопекарській галузі на засадах кластерного підходу
Інші назви: Исследования региональной специфики внедрения интеграционных процессов в хлебопекарной отрасли на основе кластерного подхода
Study on regional specifics of implementation of integration processes in the baking industry on the basis of cluster approach
Автори: Ступак, С.М.
Ступак, С.Н.
Stupak, S.
Бібліографічний опис: Ступак С. М. Дослідження регіональної специфіки впровадження інтеграційних процесів в хлібопекарській галузі на засадах кластерного підходу / С. М. Ступак // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Ч. 2. - Вип. 2 (49). – С. 182–191.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кластеризація регіональної економіки
кластер
інноваційний кластер
інвестиційно-інноваційна діяльність
фінансування інвестиційно-інноваційних процесів
хлібопекарська галузь
кластеризация региональной экономики
кластер
инновационный кластер
инвестиционно-инновационная деятельность
финансирование инвестиционно-инновационных процессов
хлебопекарная отрасль
clustering of the regional economy
cluster
innovation cluster
investment and innovation activities
financing of investment and innovation processes
panary industry
Короткий огляд (реферат): У статті проведено дослідження регіональної специфіки впровадження інтеграційних процесів в хлібопекарській галузі, здійснено аналіз ключових регіональних факторів в рамках окреслених секторів ланцюга створення цінності хлібопекарського продукту. Розроблено критерії відбору підприємств в кластер, які було використано для визначення його потенційних учасників в галузі хлібопечення Одеського регіону.
В статье проведено исследование региональной специфики внедрения интеграционных процессов в хлебопекарной отрасли, осуществлен анализ ключевых региональных факторов в рамках определенных секторов цепочки создания ценности хлебопекарного продукта. Разработаны критерии отбора предприятий в кластер, которые были использованы для определения его потенциальных участников в отрасли хлебопечения Одесского региона.
Research of regional specific of integration processes introduction in panary industry is conducted іn the article, the analysis of key regional factors is carried out within the framework of the outlined sectors of value creation chain of panary product. The criteria of enterprises selection in a cluster, which were used for determination of his potential participants in panary industry of the Odessa region, are developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1634
Розташовується у зібраннях:Випуск 2, № 49
Кафедра менеджменту організацій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.