Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Title: Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого
Other Titles: Определение критериев идентификации зеленого чая
Determination of criteria for identification of green tea
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Keywords: чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
green tea lapsany
brand
identification
criteria
Abstract: У доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару.
В докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара.
The article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого.pdf157,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.