Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2014-06-01T18:42:20Z-
dc.date.available2014-06-01T18:42:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682-
dc.description.abstractУ доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару.ru_RU
dc.description.abstractВ докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара.-
dc.description.abstractThe article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліru_RU
dc.subjectчай зелений байховийru_RU
dc.subjectгатунокru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectкритеріїru_RU
dc.subjectчай зеленый байховыйru_RU
dc.subjectсортru_RU
dc.subjectидентификацияru_RU
dc.subjectкритерииru_RU
dc.subjectgreen tea lapsanyru_RU
dc.subjectbrandru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectcriteriaru_RU
dc.titleВизначення критеріїв ідентифікації чаю зеленогоru_RU
dc.title.alternativeОпределение критериев идентификации зеленого чаяru_RU
dc.title.alternativeDetermination of criteria for identification of green tearu_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого.pdf157,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.