Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-01T18:42:20Z | - |
dc.date.available | 2014-06-01T18:42:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682 | - |
dc.description.abstract | У доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару. | ru_RU |
dc.description.abstract | В докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара. | - |
dc.description.abstract | The article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | ru_RU |
dc.subject | чай зелений байховий | ru_RU |
dc.subject | гатунок | ru_RU |
dc.subject | ідентифікація | ru_RU |
dc.subject | критерії | ru_RU |
dc.subject | чай зеленый байховый | ru_RU |
dc.subject | сорт | ru_RU |
dc.subject | идентификация | ru_RU |
dc.subject | критерии | ru_RU |
dc.subject | green tea lapsany | ru_RU |
dc.subject | brand | ru_RU |
dc.subject | identification | ru_RU |
dc.subject | criteria | ru_RU |
dc.title | Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого | ru_RU |
dc.title.alternative | Определение критериев идентификации зеленого чая | ru_RU |
dc.title.alternative | Determination of criteria for identification of green tea | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого.pdf | 157,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.