Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-01T18:42:20Z | - |
dc.date.available | 2014-06-01T18:42:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція ( 13-14 травня 2013 р.). – Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. – С. 164-165. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1682 | - |
dc.description.abstract | У доповіді обґрунтовано, що комплекс фізико-хімічних властивостей та органолептичних показників є основними об’єктивними критеріями ідентифікації та чинниками формування споживчої (фізіологічної) цінності, які обумовлюють конкурентоспроможність товару. | ru_RU |
dc.description.abstract | В докладе обоснованы, что комплекс физико-химических свойств и органолептических показателей являются основными объективными критериями идентификации и факторами формирования потребительской (физиологической) ценности, которые обусловливают конкурентоспособность товара. | - |
dc.description.abstract | The article proved that the complex physical and chemical properties and organoleptic characteristics are the main objective identification criteria and factors of consumer (physiological) values that determine the competitiveness of the goods. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | ru_RU |
dc.subject | чай зелений байховий | ru_RU |
dc.subject | гатунок | ru_RU |
dc.subject | ідентифікація | ru_RU |
dc.subject | критерії | ru_RU |
dc.subject | чай зеленый байховый | ru_RU |
dc.subject | сорт | ru_RU |
dc.subject | идентификация | ru_RU |
dc.subject | критерии | ru_RU |
dc.subject | green tea lapsany | ru_RU |
dc.subject | brand | ru_RU |
dc.subject | identification | ru_RU |
dc.subject | criteria | ru_RU |
dc.title | Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого | ru_RU |
dc.title.alternative | Определение критериев идентификации зеленого чая | ru_RU |
dc.title.alternative | Determination of criteria for identification of green tea | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого.pdf | 157,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.