Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеська національна академія харчових технологій

Анотація

У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.
В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая.
The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea.

Опис

Бібліографічний опис

Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються