Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
Title: | Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації |
Other Titles: | Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации Establishing brand of green tea on the criteria of identification |
Authors: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Citation: | Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Keywords: | чай зелений байховий гатунок ідентифікація критерії сенсорний аналіз фенольні сполуки чай зеленый байховый сорт идентификация критерии сенсорный анализ фенольные соединения green tea lapsany brand identification criteria sensory analysis phenolic compounds |
Abstract: | У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого. В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая. The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації.pdf | 240,34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.