Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
Title: Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації
Other Titles: Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации
Establishing brand of green tea on the criteria of identification
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.
Issue Date: 2013
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Keywords: чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
сенсорний аналіз
фенольні сполуки
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
сенсорный анализ
фенольные соединения
green tea lapsany
brand
identification
criteria
sensory analysis
phenolic compounds
Abstract: У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.
В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая.
The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.