Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2014-06-01T18:58:56Z-
dc.date.available2014-06-01T18:58:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого.ru_RU
dc.description.abstractВ статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая.-
dc.description.abstractThe article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійru_RU
dc.subjectчай зелений байховийru_RU
dc.subjectгатунокru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectкритеріїru_RU
dc.subjectсенсорний аналізru_RU
dc.subjectфенольні сполукиru_RU
dc.subjectчай зеленый байховыйru_RU
dc.subjectсортru_RU
dc.subjectидентификацияru_RU
dc.subjectкритерииru_RU
dc.subjectсенсорный анализru_RU
dc.subjectфенольные соединенияru_RU
dc.subjectgreen tea lapsanyru_RU
dc.subjectbrandru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectcriteriaru_RU
dc.subjectsensory analysisru_RU
dc.subjectphenolic compoundsru_RU
dc.titleВстановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікаціїru_RU
dc.title.alternativeУстановление сорта зеленого чая по критериям идентификацииru_RU
dc.title.alternativeEstablishing brand of green tea on the criteria of identificationru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації.pdf240,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.