Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-01T18:58:56Z | - |
dc.date.available | 2014-06-01T18:58:56Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Наукові праці. Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2013. – Т. 2. - Вип. 44. – С. 314-317. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1683 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано необхідність проведення кваліметричної ідентифікації імпортованого чаю зеленого байхового. Визначено критерії ідентифікації, що використовуються з метою встановлення гатунку чаю зеленого. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье обоснована необходимость проведения квалиметрической идентификации импортируемого чая зеленого байхового. Определены критерии идентификации, используемых с целью установления сорта зеленого чая. | - |
dc.description.abstract | The article substantiates the necessity of qualimetric identification for imported lapsany green tea. The criteria of identification used to establish the brand of green tea. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | ru_RU |
dc.subject | чай зелений байховий | ru_RU |
dc.subject | гатунок | ru_RU |
dc.subject | ідентифікація | ru_RU |
dc.subject | критерії | ru_RU |
dc.subject | сенсорний аналіз | ru_RU |
dc.subject | фенольні сполуки | ru_RU |
dc.subject | чай зеленый байховый | ru_RU |
dc.subject | сорт | ru_RU |
dc.subject | идентификация | ru_RU |
dc.subject | критерии | ru_RU |
dc.subject | сенсорный анализ | ru_RU |
dc.subject | фенольные соединения | ru_RU |
dc.subject | green tea lapsany | ru_RU |
dc.subject | brand | ru_RU |
dc.subject | identification | ru_RU |
dc.subject | criteria | ru_RU |
dc.subject | sensory analysis | ru_RU |
dc.subject | phenolic compounds | ru_RU |
dc.title | Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації | ru_RU |
dc.title.alternative | Установление сорта зеленого чая по критериям идентификации | ru_RU |
dc.title.alternative | Establishing brand of green tea on the criteria of identification | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації.pdf | 240,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.