Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1684
Назва: Ідентифікаційна експертиза походження чаю зеленого байхового фасованого
Інші назви: Идентификационная экспертиза происхождения чая зеленого байхового фасованного
Identification examination of origin of green tea packed
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Ідентифікаційна експертиза походження чаю зеленого байхового фасованого / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Експертна діяльність і митній справі: сучасний стан та перспективи: Матеріали ІІ Всеукр. інтернет-конф. ( 18 березня 2013 р. ). – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 129-131.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Ключові слова: чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
green tea lapsany
brand
identification
criteria
Короткий огляд (реферат): У доповіді обґрунтовано, що анатомо-морфологічні ознаки є найбільш достовірними критеріями ідентифікації для визначення місця вирощування чаю.
В докладе обоснованы, анатомо-морфологические признаки являются наиболее достоверными критериями идентификации для определения места выращивания чая.
The report proved that the anatomical and morphological characteristics of the most reliable identification criteria for finding the cultivation of tea.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1684
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.