Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Назва: Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового
Інші назви: Квалиметрична идентификация чая зеленого байхового
Qualimetric identification of green tea lapsany
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Актуальні питання сучасного товарознавства: Матеріали ІІ міжнар.наук.-практ. інтернет-конференції. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 147-148.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Ключові слова: чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
green tea lapsany
brand
identification
criteria
Короткий огляд (реферат): У доповіді обґрунтовано переваги органолептичного методу при проведенні кваліметричної ідентифікації чаю зеленого байхового.
В докладе обоснованы преимущества органолептического метода при проведении квалиметрической идентификации чая зеленого байхового.
The report of the advantages organoleptically during qualimetric identification of green tea lapsany.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового.pdf174,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.