Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Назва: | Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового |
Інші назви: | Квалиметрична идентификация чая зеленого байхового Qualimetric identification of green tea lapsany |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Актуальні питання сучасного товарознавства: Матеріали ІІ міжнар.наук.-практ. інтернет-конференції. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 147-148. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського |
Ключові слова: | чай зелений байховий гатунок ідентифікація критерії чай зеленый байховый сорт идентификация критерии green tea lapsany brand identification criteria |
Короткий огляд (реферат): | У доповіді обґрунтовано переваги органолептичного методу при проведенні кваліметричної ідентифікації чаю зеленого байхового. В докладе обоснованы преимущества органолептического метода при проведении квалиметрической идентификации чая зеленого байхового. The report of the advantages organoleptically during qualimetric identification of green tea lapsany. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового.pdf | 174,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.