Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Title: Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового
Other Titles: Квалиметрична идентификация чая зеленого байхового
Qualimetric identification of green tea lapsany
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Актуальні питання сучасного товарознавства: Матеріали ІІ міжнар.наук.-практ. інтернет-конференції. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 147-148.
Issue Date: 2013
Publisher: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Keywords: чай зелений байховий
гатунок
ідентифікація
критерії
чай зеленый байховый
сорт
идентификация
критерии
green tea lapsany
brand
identification
criteria
Abstract: У доповіді обґрунтовано переваги органолептичного методу при проведенні кваліметричної ідентифікації чаю зеленого байхового.
В докладе обоснованы преимущества органолептического метода при проведении квалиметрической идентификации чая зеленого байхового.
The report of the advantages organoleptically during qualimetric identification of green tea lapsany.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.