Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2014-06-01T19:22:12Z-
dc.date.available2014-06-01T19:22:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Актуальні питання сучасного товарознавства: Матеріали ІІ міжнар.наук.-практ. інтернет-конференції. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 147-148.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685-
dc.description.abstractУ доповіді обґрунтовано переваги органолептичного методу при проведенні кваліметричної ідентифікації чаю зеленого байхового.ru_RU
dc.description.abstractВ докладе обоснованы преимущества органолептического метода при проведении квалиметрической идентификации чая зеленого байхового.-
dc.description.abstractThe report of the advantages organoleptically during qualimetric identification of green tea lapsany.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановськогоru_RU
dc.subjectчай зелений байховийru_RU
dc.subjectгатунокru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectкритеріїru_RU
dc.subjectчай зеленый байховыйru_RU
dc.subjectсортru_RU
dc.subjectидентификацияru_RU
dc.subjectкритерииru_RU
dc.subjectgreen tea lapsanyru_RU
dc.subjectbrandru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectcriteriaru_RU
dc.titleКваліметрична ідентифікація чаю зеленого байховогоru_RU
dc.title.alternativeКвалиметрична идентификация чая зеленого байховогоru_RU
dc.title.alternativeQualimetric identification of green tea lapsanyru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового.pdf174,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.