Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-01T19:22:12Z | - |
dc.date.available | 2014-06-01T19:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Актуальні питання сучасного товарознавства: Матеріали ІІ міжнар.наук.-практ. інтернет-конференції. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 147-148. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1685 | - |
dc.description.abstract | У доповіді обґрунтовано переваги органолептичного методу при проведенні кваліметричної ідентифікації чаю зеленого байхового. | ru_RU |
dc.description.abstract | В докладе обоснованы преимущества органолептического метода при проведении квалиметрической идентификации чая зеленого байхового. | - |
dc.description.abstract | The report of the advantages organoleptically during qualimetric identification of green tea lapsany. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського | ru_RU |
dc.subject | чай зелений байховий | ru_RU |
dc.subject | гатунок | ru_RU |
dc.subject | ідентифікація | ru_RU |
dc.subject | критерії | ru_RU |
dc.subject | чай зеленый байховый | ru_RU |
dc.subject | сорт | ru_RU |
dc.subject | идентификация | ru_RU |
dc.subject | критерии | ru_RU |
dc.subject | green tea lapsany | ru_RU |
dc.subject | brand | ru_RU |
dc.subject | identification | ru_RU |
dc.subject | criteria | ru_RU |
dc.title | Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового | ru_RU |
dc.title.alternative | Квалиметрична идентификация чая зеленого байхового | ru_RU |
dc.title.alternative | Qualimetric identification of green tea lapsany | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового.pdf | 174,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.