Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686
Назва: Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Інші назви: Оценка конкурентоспособности вкусовых товаров
Evaluation of the competitiveness of flavoring products
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджен: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – № 51 – С. 76-80.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: чай зелений байховий
критерії конкурентоспроможності
споживацький попит
чай зеленый байховый
критерии конкурентоспособности
потребительский спрос
green tea lapsany
competitiveness criteria
consumer demand
Короткий огляд (реферат): У статті викладено аргументи щодо доцільності дослідження конкурентоспроможності чаю зеленого з метою вирішення проблеми формування торгового асортименту підприємствами роздрібної торгівлі. Обґрунтовано критерії конкурентоспроможності смакових товарів, які відображають споживацький попит.
В статье изложены аргументы относительно целесообразности исследования конкурентоспособности зеленого чая с целью решения проблемы формирования торгового ассортимента предприятиями розничной торговли. Обоснованы критерии конкурентоспособности вкусовых товаров, которые отражают потребительский спрос.
Arguments are expounded on a benefit to research of competitiveness of green tea in order to solve the problem of forming trading range retailers. Criteries for competitiveness flavoring products that reflect consumer demand are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686
Розташовується у зібраннях:Випуск 4, № 51
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів.pdf232,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.