Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-01T19:32:07Z | - |
dc.date.available | 2014-06-01T19:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів / Т. А. Кунділовська, Г. І. Брусенська // Вісник соціально-економічних досліджен: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2014. – № 51 – С. 76-80. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686 | - |
dc.description.abstract | У статті викладено аргументи щодо доцільності дослідження конкурентоспроможності чаю зеленого з метою вирішення проблеми формування торгового асортименту підприємствами роздрібної торгівлі. Обґрунтовано критерії конкурентоспроможності смакових товарів, які відображають споживацький попит. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье изложены аргументы относительно целесообразности исследования конкурентоспособности зеленого чая с целью решения проблемы формирования торгового ассортимента предприятиями розничной торговли. Обоснованы критерии конкурентоспособности вкусовых товаров, которые отражают потребительский спрос. | - |
dc.description.abstract | Arguments are expounded on a benefit to research of competitiveness of green tea in order to solve the problem of forming trading range retailers. Criteries for competitiveness flavoring products that reflect consumer demand are substantiated. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | ru_RU |
dc.subject | чай зелений байховий | ru_RU |
dc.subject | критерії конкурентоспроможності | ru_RU |
dc.subject | споживацький попит | ru_RU |
dc.subject | чай зеленый байховый | ru_RU |
dc.subject | критерии конкурентоспособности | ru_RU |
dc.subject | потребительский спрос | ru_RU |
dc.subject | green tea lapsany | ru_RU |
dc.subject | competitiveness criteria | ru_RU |
dc.subject | consumer demand | ru_RU |
dc.title | Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів | ru_RU |
dc.title.alternative | Оценка конкурентоспособности вкусовых товаров | ru_RU |
dc.title.alternative | Evaluation of the competitiveness of flavoring products | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 4, № 51 Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів.pdf | 232,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.